AYURVEDA-ENERGETIX - gezondheid in alle eenvoud
logo
Welkom
Nieuw(s)
Wat is Ayurveda ?
Massages
Basiscursus massage
(Ayur)vedisch koken
Workshop koken
Over ons
Contact
Reviews

 

Altijd al zelf willen leren masseren?

Onze Ayurvedische basis massage cursus is geschikt voor een ieder die zich graag de Ayurvdische massage technieken eigen wil maken. Voorkennis van Ayurveda of medische basiskennis is hiervoor niet noodzakelijk !

Het kan zijn dat men het geleerde alleen thuis in prive kring in de praktijk wil brengen maar ook voor mensen die bijvoorbeeld werkzaam zijn in de gezondheidszorg, in een sauna, in wellness centra of in de schoonheidsbranche en die net dat beetje extra aan hun clienten willen geven, is deze cursus uitermate geschikt.

Overweegt U Uw carriere een hele andere wending te geven? Ook dan zult U met deze opleiding een stap in de nieuwe richting kunnen zetten.

De cursus richt zich niet op het medische aspect van Ayurveda maar uitsluitend op het gebied van ontspanning, stressvermindering, verjonging en schoonheid.

 

 

 

Stap voor stap leren wij U de traditionele Ayurvedische behandelingen en massage technieken waarbij het zwaartepunt ligt op preventie, anti-aging, het omhoog brengen van energie niveaus alsmede totale ontspanning.

Onder leiding van professionele Ayurveda therapeuten oefent U de verschillende delen van het lichaam te masseren om deze vervolgens te combineren tot een complete lichaamsmassage.

De cursus bestaat uit 10 lessen van elk ca. 3 uur en wordt afgesloten met een "examen" waarbij U beoordeelt wordt op het geven van een volledige lichaamsmassage. Indien U dit correct heeft uitgevoerd, ontvangt U daarna van ons een certificaat.

Prijs voor de gehele cursus: Eur 450,00

Tevens kunnen wij U adviseren over de aanschaf van Ayurvedische massage tafels, Ayurvedische olien en toebehoren.

 

Top
Ayurveda-Energetix  | info@ayurveda-energetix.nl