AYURVEDA-ENERGETIX - gezondheid in alle eenvoud
logo
Welkom
Nieuw(s)
Wat is Ayurveda ?
Massages
Massage tips
Tarieven
Basiscursus massage
(Ayur)vedisch koken
Workshop koken
Over ons
Contact
Reviews


Marma Massage

Deze massage wordt geroemd om haar preventieve werking, zij stimuleert oa de bloedsomloop, het zenuwstelsel en het lymfe stelsel, de opname van voedingsstoffen, de doorbloeding van de organen en de uitscheiding van gifstoffen. Zij heeft een versterkende werking op het zenuwstelsel. Door dit alles wordt het lichaam krachtiger en zuiverder en zal men minder snel ziek worden. Daarnaast werkt de massage ook op de subtielere energieën van de mens, zoals die zich in en om het lichaam manifesteren. Deze energieën worden aan het stromen gebracht waardoor eventuele spanningen, die zich hebben vastgezet kunnen oplossen en wegvloeien. Duur 1,5 uur tot 2 uur.
Bij onze massages maken wij gebruik van authentieke Indiase medicinale kruidenolien, afgestemd op Uw constitutie en eventuele klachten.

Wilt u een afspraak maken voor onze massage? Lees dan eerst onze massage tips om zo optimaal mogelijk van de effecten van de massage te profiteren.
***************

Even nog voor alle duidelijkheid: onze massage is GEEN erotische massage; liefhebbers daarvan moeten wij helaas teleurstellen en doorverwijzen naar andere praktijken.

Top
Ayurveda-Energetix  | info@ayurveda-energetix.nl